Tarieven

A2 legal interim werkt op basis van eerlijke en transparante tarieven en marges.

We komen graag met kennis met je maken om te beoordelen wat we voor elkaar kunnen betekenen. A2 legal interim gelooft in een klantgerichte dienstverlening. We luisteren naar je vraag en zullen samen met jou de vraag achter de vraag helder krijgen. We leveren geen standaard diensten, maar uitsluitend maatwerk. Want jouw specifieke vragen lenen zich niet voor een standaard antwoord.

Dus zoek je een specialist in verband met een capaciteitsvraagstuk of in verband met bepaalde expertise, bel ons dan voor een vrijblijvende kennismaking.

A2 legal interim is een onderdeel van de A2 legal en is de specialist op het gebied van interim capaciteit van de juiste mensen voor elke organisatie. A2 legal interim heeft zich gespecialiseerd op het gebied van legal en HR functies. Daarbij bemiddelt A2 legal interim specialisten met verschillende expertises met 2 tot meer dan 15 jaar relevante werkervaring.

De tarieven zijn mede afhankelijk van aard, niveau en duur van de opdracht, alsmede van de branche. Wij houden daar ook rekening mee. Onze interim tarieven variëren tussen de € 40,00 exclusief BTW en € 150,00 exclusief BTW en zijn uiteraard tevens afhankelijk van de ervaring van de geboden specialist.

De kernwaarden van  A2 legal zijn: Deskundig, snel en betaalbaar. En dit merk je aan ons en zie je terug in onze werkwijze.

Dus bel ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking!