Uurtarieven

Wij houden van transparantie en helderheid vooraf. En we werken met onderstaande uurtarieven:

  • € 125,00 ex BTW voor ondernemers
  • € 125,00 in BTW voor particulieren

Exclusief 8% kantoorkosten

Vaste prijzen

Naast uurtarieven zijn ook vaste prijsafspraken mogelijk. Gelet op de vele jaren ervaring op het gebied van advisering en dossierbehandeling kunnen wij vooraf inschatten wat ongeveer de tijdsbesteding zal zijn in een bepaalde zaak. Dit betekent dat je vooraf zeker weet waar je aan toe bent!

Houd er bij een vaste prijs (oftewel ‘fixed price’) rekening mee dat dit neerkomt op ureninschatting maal uurtarief plus een kleine marge. In het geval van een vaste prijs, lopen wij het risico als er onverhoopt meer tijd met de zaak gemoeid is en weet jij van te voren waar je aan toe bent.

Abonnementen

Wanneer je op regelmatige basis juridische vraagstukken hebt als ondernemer, dan kunnen we je een maatwerk abonnement aanbieden. We geven je dan juridisch advies en staan je bij in het kader van allerhande juridische procedures tegen een vast bedrag per maand dan wel per kwartaal. Uiteraard kijken we regelmatig of de maandelijkse betaling dan wel kwartaal betaling in de pas loopt met de daadwerkelijke hoeveelheid werk. In het kader van de abonnementen geldt over het algemeen dat hoe meer werk wij voor je verrichten, hoe hoger de korting en hoe lager het uurtarief. 

Zoals bij alle vormen van dienstverlening geldt ook voor de A2 legal academy dat er sprake is van transparante tarieven.

Het tarief dat geldt voor de trainingen en opleidingen vanuit de A2 legal academy bedraagt €195,- ex btw per persoon per dagdeel (bij een minimale deelname van 8 personen).

Uiteraard zijn in voorkomende situaties maatwerk afspraken mogelijk, bijvoorbeeld van incompany trainingen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook A2 legal interim werkt op basis van transparante tarieven en marges.

De uurtarieven van A2 legal interim liggen tussen de € 40,- en € 150,- per uur exclusief BTW. Ook dagtarieven zijn mogelijk.

Bij deze vorm van dienstverlening zijn verschillende afspraken mogelijk en kijken we graag samen met jou wat het beste aansluit op je specifieke behoefte.

Neem direct contact op 

Bellen
Mailen
Contactformulier