Over ons

A2 legal juristen is de juridische sparringpartner van iedereen die wil weten waar hij of zij aan toe is. Wij hanteren geen ellenlange onleesbare adviezen en hebben oog voor jouw wensen en ambities.

Onze super power? Die zit hem in de combinatie van deskundigheid en snelheid! Onze specialisten ontzorgen je, zodat jij kan doen waar je goed in bent. Daarvoor werken we samen met partners met diezelfde no-nonsense mentaliteit. Wij staan klaar om samen met onze opdrachtgevers hun ambitie en daarmee missie te realiseren. Al onze specialisten doen waar ze goed in zijn en waar hun passie ligt.

Wil je zelf deze super power ervaren? Neem dan hier contact met ons op, dan helpen onze specialisten je gelijk verder!

Onze missie

‘Making people smile, by creating access to affordable and good, understandable legal advice!’

Extern betekent onze missie dat we altijd in het belang van onze klanten handelen. Dat betekent dat de klant-vraag centraal staat. Daarmee bedoelen we van A2 legal ook de vraag achter de vraag. Als de klant ons advies echt begrijpt en onze service heeft ervaren met een glimlach, dan hebben wij ons werk goed gedaan.

Intern betekent onze missie dat wij werken vanuit onze talenten en elkaar op elkaars talenten inzetten. We handelen daarmee vanuit onze super power en onze energie. We gaan met elkaar om zoals we zelf met elkaar hebben afgesproken in het A2 manifest. Hierin staan onze omgangsnormen. En wij werken voor en met dezelfde glimlach als we bij onze klanten willen creëren.

Onze visie

A2 legal bruist van de energie en ambitie. Jij kijkt met een frisse blik naar de wereld en vraagt je af of zaken niet slimmer, sneller en goedkoper kunnen. Je wilt het anders aanpakken. Net als wij! Juridisch advies moet betaalbaar, laagdrempelig en begrijpelijk zijn. Dat realiseren wij door betaalbaar, betrouwbaar en duurzaamheid als uitgangspunten te nemen voor al onze relaties.

Wij helpen je met de realisatie van jouw ambities. A2 legal werft juridisch talent en leidt ze op tot breed inzetbare (bedrijfs-)juristen om jou te kunnen voorzien van het beste juridisch advies voor een scherpe prijs. We stimuleren persoonlijk leiderschap en talent van onze specialisten en benutten hun vermogen om te innoveren. Dat is nodig om voorop te blijven lopen in een wereld die razendsnel verandert. We willen de meest klantgerichte juridische dienstverlener zijn die je helpt met het realiseren van jouw ambities.

MVO

In het verlengde van haar kernwaarden en missie vindt A2 legal het belangrijk om ook op het gebied van duurzaamheid en ethiek bij te dragen aan het maatschappelijk belang. Lees meer >

Maak kennis met ons SUPER team