Incasso

Voor al uw incasso’s in binnen- en buitenland

Iedere onderneming heeft er mee te maken: de niet betalende klant, oftewel de dubieuze debiteur. Om uw dubieuze debiteuren goed en hard aan te pakken, zonder uw goede klanten te verliezen, is het van belang dat u een strak, duidelijk doch rechtvaardig debiteurenbeleid hanteert. Op basis van een goed beleid kunnen wij u helpen incasseren in Nederland maar tevens waar dan ook ter wereld, omdat we gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van internationale incassoprocedures.

‘Wij incasseren niet alleen voor u in Nederland maar in ieder land ter wereld waar uw facturen niet worden betaald’

Wij kunnen u als geen ander van dienst zijn bij het opzetten van het gehele traject en tevens van a tot z bijstaan bij de uitvoering hiervan. Of het nu gaat om het versturen van herinneringen, het in gang zetten van een incassotraject, het leggen van beslag, het starten van een gerechtelijke procedure of het aanvragen van het faillissement van uw dubieuze debiteur, wij staan achter u. Wij bijten ons vast in uw zaak en spannen ons optimaal in, dit alles met als doel om uw vordering te incasseren.

Voor een goed debiteurenbeleid is het van belang dat ook uw overeenkomsten, algemene voorwaarden, etc. juridisch in orde zijn. Ook hierbij kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.