Voor opdrachtgevers

Onze oplossingen

A2 legal biedt organisaties de juiste juridische expertise op het moment dat zij daar behoefte aan hebben.

Meer waardering
A2 legal herken je direct Juridische kwesties kunnen behoorlijk complex zijn. Daarom is het cruciaal om een goede partner aan je zijde te hebben. A2 legal is geen doorsnee organisatie; wij zijn pioniers in het creëren van oplossingen op maat. Onze inzet voor eerlijkheid en persoonlijk contact maakt ons de ultieme keuze voor organisaties die juridisch advies en ondersteuning zoeken. Of het nu gaat om werving en selectie, detachering of het aanpakken van een op zichzelf staande uitdaging, A2 legal levert resultaten die de verwachtingen overtreffen. Wij staan garant voor succes in elke juridische onderneming.

Continuiteit
Geen zorgen over morgen Wat A2 legal onderscheidt, is het hechte persoonlijke contact. In een wereld waar digitalisering soms afstand creëert, blijven wij sterk investeren in directe face-to-face interacties en open communicatie met onze opdrachtgevers.

Onze specialisatie beslaat een breed scala aan juridische onderwerpen, van arbeidsrecht tot bestuursrecht. Ons team van doorgewinterde juridische professionals beschikt over de kennis en ervaring om zelfs de meest complexe juridische uitdagingen aan te pakken.

Bij A2 legal combineren we maatwerk, volledige transparantie en nauw persoonlijk contact om de allerbeste resultaten voor onze opdrachtgevers te bereiken. 

Over ons

Sterk netwerk

Aantrekkelijk voor de nieuwe generatie

A2 legal draait op toegewijde professionals, de crème de la crème in hun vakgebied, die volledige verantwoordelijkheid nemen voor hun werk.

Bij ons geldt de overtuiging: wie goed is voor zijn mensen, is goed voor zijn bedrijf. Met een rechtvaardig businessmodel belonen we deze generatie professionals naar waarde. Onze beloning reikt verder dan enkel autonomie, diversiteit aan uitdagingen en financiële verdiensten. We streven er dan ook naar om de absolute favoriete werkgever voor hoogopgeleide experts te worden.

Ons netwerk bestaat uit niets dan loyale professionals, waardoor we de ultieme partner zijn voor kennis en capaciteit. Samen gaan we voor grootse resultaten!

Voor wie wij dit allemaal doen

A2 legal houdt Nederland draaiende. Onze business units ondersteunen belangrijke sectoren zoals grootbanken, verzekeraars, overheden en het bedrijfsleven op plekken waar het verschil wordt gemaakt. We werken aan projecten die een significante impact hebben op de samenleving.

Hoe blijf ik op de hoogte van opdrachten als ik in de pool zit?
Binnen A2 legal hebben we één aanspreekpunt voor onze professionals. Deze professional houdt jou op de hoogte van nieuwe opdrachten. Uiteraard beslis jij zelf of een opdracht bij je past. Daarnaast hebben we een groepsapp voor zzp’ers. Als je wilt, voegen we je daaraan toe en blijf je op de hoogte van nieuwe aanvragen. 
Word ik als juridische professional betaald als ik niet aan het werk ben?
Het kan gebeuren dat je tijdelijk even geen opdracht hebt. Wij betalen je dan gewoon door. We doen er in die gevallen alles aan om zo snel mogelijk weer een passende opdracht voor jou te vinden. 
Wat zijn de voordelen van detacheren voor werknemers?
Als professional bij A2 legal doe je ervaring op bij verschillende bedrijven en projecten. Je krijgt de kans om je vaardigheden en netwerk in korte tijd uit te breiden. 
Kunnen gedetacheerde werknemers worden aangenomen door het bedrijf waar ze worden gedetacheerd?
Ja, in sommige gevallen kan een langdurige detachering leiden tot een aanbod voor een vast dienstverband bij het bedrijf waar je gedetacheerd bent.
Kan ik remote werken?
Of je remote of flexibel kunt werken is afhankelijk van het project en de opdrachtgever. Het uitgangspunt is dat je aan de slag gaat op locatie bij de opdrachtgever. Wij zien wel dat thuiswerken in veel gevallen bespreekbaar is.
Werken jullie met zzp’ers?
Wij werken met zzp’ers, midlancers en juristen in loondienst. We kijken graag samen naar de optie die het beste bij jou past. 

Direct contact met A2 legal

Recruiter 
Jeroen van Duijvenbooden

Accountmanager 
Tim Küchler

Recruiter 
Stef Schouten

arrow

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.
Contact

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bericht versturen

Zet koers naar jouw
juridische droompositie!

Ken jij iemand die met zijn/haar kennis en vaardigheden perfect
aansluit bij A2 legal?  Laat het ons weten!
Vacatures

Copyrights © 2023 All Rights Reserved by A2 legal