Voor professionals

Werken bij A2 legal

Bij A2 legal bepaal jij de richting, en wij nemen de rest voor onze rekening. Hier combineer je het gemak van werken voor een goede werkgever met de vrijheid en verdiensten van ondernemerschap. Geniet van de voordelen zonder de zorgen.
A2 legal: dé bemiddelaar voor juristen en advocaten in heel Nederland A2 legal is dé kracht achter juristen en advocaten, we hebben jarenlang gebouwd aan een grote database aan juristen en advocaten waardoor wij snel de juiste match kunnen maken tussen klant en medewerker!

Als interim jurist bij A2 legal ben je een waardevolle schakel in ons team. Je komt bij ons in dienst en stapt in een wereld van uitdagende opdrachten die perfect aansluiten bij jouw expertise en ambitie, met de meest boeiende opdrachtgevers in heel Nederland.

Maar dat is nog niet alles. Waar ligt jouw ambitie, hoe ver reikt jouw reis? Geef het ons zeker aan en we gaan samen op zoek naar een passend opleidingsaanbod bij een instituut van topniveau; denk aan gerenommeerde instituten als de Grotius Academie en AVDR. 

Of misschien wil je je soft skills aanscherpen? Ook daarvoor hebben we inspirerende trainingen klaarstaan. En vergeet onze kennisavonden niet, waar je in direct contact komt met experts en je mede-legal interimspecialisten ontmoet. Bij A2 legal sta je niet alleen in de frontlinie, maar je groeit ook in kracht en kennis.
Maatwerk bij A2 legal Bij A2 legal, geven we jou de controle over je carrière terwijl wij de ondersteuning bieden. Onze opdrachten brengen je door het hele land, maar we verliezen je zeker niet uit het oog! We kijken altijd naar jou als uniek individu met je eigen behoeften, doelen en identiteit. Bij A2 legal erkennen we dit en steken we energie in je.

We organiseren regelmatig één-op-één gesprekken en bieden open communicatiekanalen waar professionals hun zorgen, ideeën en feedback kunnen delen. We respecteren jouw persoonlijke reis, daarom creëren we oplossingen op maat. Bij ons krijg je toegang tot trainingsprogramma's, loopbaanontwikkelingsplannen en flexibele werkregelingen. Je bepaalt je eigen pad, en wij staan klaar om je te ondersteunen op jouw reis naar succes.
Voor professionals

Een thuisbasis, altijd uitdagend

Kies uit de meest prachtige opdrachten bij gerenommeerde organisaties, variërend van ministeries tot multinationals. Als je toe bent aan iets nieuws, gaan we samen op zoek naar het volgende project dat perfect past bij jouw ambities en werkstijl. Dit is niet alleen bevorderlijk voor je persoonlijke ontwikkeling, maar zorgt ook voor plezier in je werk.

Ontdek onze vacatures

Bij A2 legal investeren we graag in onze professionals, dit doen we door:

 • Mogelijkheid tot vast contract
 • Aanbrengbonus
 • Bonuspunten voor leuke activiteiten en ontspanning
 • Telefoon en laptop
 • Personal coaching
 • Vast aanspreekpunt binnen A2 legal
 • Mentor met kennis van zaken 
 • Hybride werken
 • Pensioen regeling via Zwitserleven
 • Maandelijkse inhouse training A2 academy
 • Onbeperkt toegang tot de AVDR
 • Bourgondische uitjes met al je collega’s
 • Vrijwilligers dag
 • Regelmatig jurisprudentie overleg

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag die we niet hebben beantwoord? Stuur ons hier een bericht
Hoe blijf ik op de hoogte van opdrachten als ik in de pool zit?
Binnen A2 legal hebben we één aanspreekpunt voor onze professionals. Deze professional houdt jou op de hoogte van nieuwe opdrachten. Uiteraard beslis jij zelf of een opdracht bij je past. Daarnaast hebben we een groepsapp voor zzp’ers. Als je wilt, voegen we je daaraan toe en blijf je op de hoogte van nieuwe aanvragen. 
Werken jullie met zzp’ers?
Wij werken met zzp’ers, midlancers en juristen in loondienst. We kijken graag samen naar de optie die het beste bij jou past. 
Kan ik remote werken?
Of je remote of flexibel kunt werken is afhankelijk van het project en de opdrachtgever. Het uitgangspunt is dat je aan de slag gaat op locatie bij de opdrachtgever. Wij zien wel dat thuiswerken in veel gevallen bespreekbaar is.
Kunnen gedetacheerde werknemers worden aangenomen door het bedrijf waar ze worden gedetacheerd?
Ja, in sommige gevallen kan een langdurige detachering leiden tot een aanbod voor een vast dienstverband bij het bedrijf waar je gedetacheerd bent.
Wat zijn de voordelen van detacheren voor werknemers?
Als professional bij A2 legal doe je ervaring op bij verschillende bedrijven en projecten. Je krijgt de kans om je vaardigheden en netwerk in korte tijd uit te breiden. 
Word ik als juridische professional betaald als ik niet aan het werk ben?
Het kan gebeuren dat je tijdelijk even geen opdracht hebt. Wij betalen je dan gewoon door. We doen er in die gevallen alles aan om zo snel mogelijk weer een passende opdracht voor jou te vinden. 

Spannende projecten bij vooraanstaande bedrijven

Rijksoverheid fnv van as advocaten achmea rwe den bosch breda arag De unie

A2 legal community

Wij streven naar levenslange loyaliteit. Daarom doen we er alles aan om jouw tijd bij ons leuk en moeiteloos te maken. Je wordt onderdeel van een grote en hechte community. Je krijgt een coach die dag en nacht voor je klaarstaat. Zodat je scherp blijft en hulp krijgt bij belangrijke dingen, of dat nu om praktische zaken gaat of om jouw vitaliteit. Zo ben jij altijd de beste versie van jezelf.
arrow
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.
Contact
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bericht versturen

Zet koers naar jouw
juridische droompositie!

Ken jij iemand die met zijn/haar kennis en vaardigheden perfect
aansluit bij A2 legal?  Laat het ons weten!
Vacatures
Copyrights © 2023 All Rights Reserved by A2 legal