Over ons

AandachtAandacht betekent dat we met zorg en passie elk detail, elke interactie en elk proces benaderen. Het is de toewijding waarmee we opdrachtgevers en professionals behandelen, en het creëert een sfeer van waarde en respect. Aandacht houdt in dat we luisteren naar feedback, begrip tonen voor individuele behoeften en blijven streven naar verbetering.
Aanpak Aanpak is onze proactieve houding en vastberadenheid. We zijn niet alleen plannenmakers, maar actiegerichte doeners. We omarmen de "can-do" mentaliteit en schuwen complexe uitdagingen niet. Dit betekent dat onze professionals gedreven zijn om initiatief te tonen, verantwoordelijkheid te dragen en problemen doelgericht op te lossen.
Avontuur Avontuur is de bereidheid om risico's te omarmen en nieuwe horizonten te verkennen. Het staat voor openheid voor innovatie en nieuwe ervaringen. Het stimuleert creativiteit en moedigt onze professionals aan om buiten hun comfortzone te treden. We erkennen dat uitdagingen en nieuwe kansen vaak hand in hand gaan, en dat het nemen van risico's kan leiden tot waardevolle ontdekkingen en prestaties.
Met deze dynamische kernwaarden in ons DNA creëren we een cultuur waarin onze professionals gedreven worden door aandacht, vastberadenheid en avontuur. Zo gaan we uitdagingen aan en verkennen we nieuwe paden. In essentie leiden Aandacht, Aanpak en Avontuur A2 legal naar succes, innovatie en groei.

Maak kennis met ons team

Stef Schouten
Stef Schouten
Stef Schouten
Stef Schouten Ik ben een echt familie mens. Ik ben ontzettend sociaal en sta altijd open voor een goed gesprek. Mijn grootste passies zijn toch wel de Formule 1, Padel en koken. Daarnaast ga ik graag activiteiten ondernemen met vrienden en familie. 

Als recruiter vind ik het belangrijk om de juiste match te vinden tussen werkgever/opdrachtgever en kandidaat. De juiste kandidaat op de juiste plek daar word ik vrolijk en enthousiast van. 
Kasia Zarzeczna
Kasia Zarzeczna
Kasia Zarzeczna
Kasia Zarzeczna Ik houd van lekker eten en mooie wijnen. Ik laat mij graag verrassen in leuke restaurants. En ter compensatie van dit goede leven en al dat uitgebreide tafelen sport ik regelmatig en wandel ik graag met mijn honden. 

Mijn specialisme is het arbeidsrecht. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat het goed managen van de verwachtingen en met elkaar in gesprek blijven tot de beste oplossingen leidt. Als een conflict moet worden opgelost, probeer ik dat te doen met wederzijds begrip en respectvol overleg. 
Nilab Masoedi
Nilab Masoedi
Nilab Masoedi
Nilab Masoedi Ik ben een gedreven juriste met een groot rechtvaardigheidsgevoel en inlevingsvermogen. Ik ben heel zakelijk, maar ook betrokken. Wetten en regels zijn namelijk geschreven, maar we hebben ook te maken met mensen.

Mijn specialisaties zijn Internationaal recht, Staats- en Bestuursrecht en Europees recht. Verder heb ik een sterk doorzettingsvermogen. Mijn drive is een zaak winnen en tot het uiterste gaan, want falen is geen optie. Ik lever geen half werk, maar excellent werk. 
Laries Kerkhof
Laries Kerkhof
Laries Kerkhof
Laries Kerkhof Ik kom uit Beek en Donk en hou erg van de Brabantse gezelligheid. Borrelen en eten met vrienden en familie doe ik dan ook graag. Ook ben ik fan van Feyenoord. Samen met mijn vader ga ik regelmatig naar de voetbalwedstrijden van onze favoriete club. 

Tijdens mijn master burgerlijk recht heb ik me verdiept in het arbeidsrecht en het sociale zekerheidsrecht. Deze rechtsgebieden spreken mij aan omdat iedereen hier weleens mee te maken krijgt. Dat kan een grote impact hebben op je leven! Ik vind het fijn om mensen te helpen bij het oplossen van problemen. 
Jeroen van Duijvenbooden
Jeroen van Duijvenbooden
Jeroen van Duijvenbooden
Jeroen van Duijvenbooden Ik geniet enorm van sport, natuur en muziek. Tijdens de vakanties ben ik dan ook (bijna) altijd in de bergen te vinden, maar ook regelmatig op muziekfestivals!

Bij A2 Legal werk ik als recruiter. Om een perfecte match te maken kijk ik niet alleen of de inhoud van de werkzaamheden overeenkomen met de kennis en ervaring van een jurist, maar ook of de normen en waarden van die jurist en de opdrachtgever aansluiten bij elkaar.
Milou Schellingerhout
Milou Schellingerhout
Milou Schellingerhout
Milou Schellingerhout Mijn naam is Milou Schellingerhout en sinds 2016 ben ik werkzaam in de detachering. De afgelopen 6 jaar ben ik specialist in de bemiddeling van juristen en advocaten bij vakbonden, verzekeraars en overheden. Met mijn achtergrond als bestuurskundige is dit een fantastische combinatie. Sinds oktober 2022 ben ik algemeen directeur van A2 legal en is mijn doel om deze organisatie verder te laten groeien en bloeien. Daarin geloof ik in de kracht van mensen. Zij maken het verschil binnen onze organisatie. Dit doen we door twee ingrediënten altijd toe te voegen en dat is aandacht en avontuur. Daarmee maken wij het verschil. 

Ik ben bevoorrecht om in de twee mooiste en gezelligste steden van Brabant te werken en wonen. Zelf ben ik woonachtig in het mooi Breda en werkzaam in het bourgondische Den Bosch. Deze twee steden bieden mij voldoende mogelijkheden om te genieten van al het moois om ons heen onder genot van een hapje en drankje. Daarnaast ga ik geen uitdaging uit de weg, of dit nu op het werkvloer is, voetbalveld of paddelbaan.
Tim Küchler
Tim Küchler
Tim Küchler
Tim Küchler Samen met mijn vrouw en twee dochters woon ik in het gezellige en prachtige Tilburg. Naast al het leuke tijdverdrijf dat het vaderschap met zich meebrengt, kan ik ook erg genieten van het bourgondische Brabantse leven, autosport, simracing en golf.

In mijn functie als Business Partner haal ik met mijn pragmatische en informele aanpak energie uit de juiste match maken tussen werkgever en werknemer. Zowel voor tijdelijke capaciteitsvraagstukken als voor vaste formatie ben je bij ons aan het juiste adres. 
Othman Boubkari
Othman Boubkari
Othman Boubkari
Othman Boubkari Ik ben een jurist gespecialiseerd in het bestuursrecht. Met mijn kennis en ervaring op het gebied van algemeen en bijzonder bestuursrecht, kan ik met veel verschillende taken aan de slag. Ik ben een harde werker, zowel met mijn team als zelfstandig. Ik heb goede communicatieve vaardigheden, ben  zorgvuldig en besluitvaardig. Handige eigenschappen, want daarmee weet ik altijd de juiste aanpak te vinden in uitdagende situaties. 
Arie Salah
Arie Salah
Arie Salah
Arie Salah Ik geniet vooral van het lezen van een goed boek. Verder vind ik het belangrijk om tijd te besteden met mijn familie en vrienden. Maar mijn favoriete activiteit is en blijft lekker eten.Mijn rechtsgebied is bestuursrecht en meer specifiek sociaal zekerheidsrecht en het algemeen bestuursrecht.
Mirjam van Wegberg- Joha
Mirjam van Wegberg- Joha
Mirjam van Wegberg- Joha
Mirjam van Wegberg- Joha Ik hecht veel waarde aan mijn rol als moeder. Naast mijn gezin geniet ik van mijn werk. Ik vind het fijn om anderen te helpen. Ik kook graag en vind het heerlijk als er mensen mee-eten. Ik ben creatief: ik hou van lezen en schrijven. Mijn allergrootste uitlaatklep is zingen. Daar word ik écht gelukkig van. 

Ik heb meerdere jaren gewerkt als advocaat, jurist en griffier. Daarbij heb ik ervaring opgedaan in veel verschillende rechtsgebieden, maar waar ik het meest over weet is het civiel recht en daarna bestuursrecht. Voor algemeen verbintenissenrecht, aansprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht en huurrecht kun je bij terecht. Met mijn praktijkgerichte aanpak komen we heel ver! 
Patricia Lucas-Toelen
Patricia Lucas-Toelen
Patricia Lucas-Toelen
Patricia Lucas-Toelen Samen met mijn man en dochter woon ik in Veenendaal. Ik hou van lezen en speel graag piano. Ook hou ik van wandelen en stedentrips. Ik vind het heerlijk om leuke dingen te doen met mijn vrienden en familie. In mijn werk hou ik me bezig met de AVG en het bestuursrecht. Ik heb veel ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven en overheidsinstanties. Hierdoor heb ik veel kennis op het gebied van handhaving, het schrijven van (handhavings-)beleid en uitvoeringsprogramma's en het opstellen van bezwaar- en beroepsschriften. Daarnaast geef ik trainingen en doceer ik aan het hbo. Waar ik energie van krijg? Van samenwerken met collega’s en samen tot een mooi resultaat komen. 
Alex van der Spoel
Alex van der Spoel
Alex van der Spoel
Alex van der Spoel Ik woon met mijn gezin in Zaandam en geniet erg van sporten, lezen, uitstapjes maken met vrienden en familie en puzzelen.

Ik hou me in mijn dagelijkse werk bezig met het bestuursrecht. Ik heb gewerkt bij verschillende overheidsinstanties, waar ik ervaring heb opgedaan in advies geven. Ook in het behandelen van bezwaarschriften, het leiden van hoorzittingen en het opstellen van beslissingen ben ik goed. Ook van het optimaliseren van bedrijfsprocessen krijg ik veel energie.
Copyrights © 2023 All Rights Reserved by A2 legal