Opdrachtgevers

Als werkgever zijn je organisatie, je mensen, je visie, je missie en je core business heel belangrijk. Indien jouw mensen presteren, presteert de organisatie.

De kernwaarden van je organisatie zijn essentieel voor de business en daarmee voor de mensen die voor je werken. Zij treden naar buiten als ambassadeur van je bedrijf en dragen daarmee de kernwaarden uit van waar jij en je organisatie voor staan. Jouw werknemers zijn als het ware het visitekaartje van je organisatie.

Wij faciliteren je graag met je core business, door jeĀ  op nadere fronten te ontzorgen. Wij zijn super specialisten op het gebied van werving en selectie van interim inzet van capaciteit op het gebied van Legal en HR. Wij zoeken graag naar specialisten die jouw organisatie kunnen komen versterken vanuit jullie organisatie kernwaarden. Daarmee is A2 legal interim de samenwerkingspartner op het gebied van Legal, Management en HR.

A2 legal interim werkt vanuit haar kernwaarden, deskundig, snel en betaalbaar, maar zoekt en matcht op basis van jouw wensen en kernwaarden. Dat is de essentie van een juiste match. Maatwerk, kwalitatieve dienstverlening, heldere communicatie en transparante tarieven kenmerken de dienstverlening van A2 legal. En daarmee onderscheidt A2 legal zich door haar mensen en haar transparante tariefstructuur, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. De mensen staan bij A2 legal altijd centraal.

Uiteraard onderhouden wij continu onze portefeuille met kandidaten met verschillende expertises en talenten, mocht je willen weten of wij je kunnen helpen bij jouw vraagstuk, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.