Werken

In werkrelaties is er altijd sprake van een contractuele basis. Of er nu sprake is van een werknemer, een bestuurder of een ZZP-er. Aan alle werkzaamheden ligt een contract ten grondslag. Dit contract vormt de basis voor het (samen)werken. Wij vinden de contractuele basis belangrijk, maar we vinden met name het kader waarbinnen het contract gesloten wordt van groot belang voor de vorm en omvang van het contract.

Wij van A2 legal geloven heel erg in het investeren in de relaties van de partijen waar je mee (samen)werkt. Daarbij geloven we erin dat voorkomen altijd beter is dan genezen. Ook in geval van bijvoorbeeld conflict of (dreigend) verzuim, zijn wij zaken liever voor door ze goed te regelen en organiseren met elkaar. Wij hebben veel ervaring met diverse organisaties in een veelheid aan branches. De kennis en kunde van deze organisaties en branches gebruiken we altijd weer in de advisering aan onze diverse opdrachtgevers.

Wij geloven in flexibele, wendbare en vitale organisaties. Wij helpen onze opdrachtgevers graag om vitaal te zijn en blijven als organisatie. Daarbij hebben we oog voor de mensen, de processen en de ambitie van jou en je organisatie. Vanuit die driehoek adviseren we en bepalen we samen met jou welk juridisch kader daar het beste bij past. We streven daarbij naar een kader dat ruimte biedt voor de gewenste bedrijfscultuur en ambitie. Want hoe vitaler je organisatie, hoe beter je kunt (samen)werken en hoe beter je resultaten zijn.

Of je nu beter wilt presteren met je werknemers of samenwerkingspartners, je verzuim wilt verminderen of je organisatie wilt reorganiseren; kortom jij wilt van goed naar super goed! Bel ons dan, dan zorgen we er samen met jou voor dat je tot super veel in staat bent.

Neem contact op met onze SUPER specialist

Onderwerpen

Neem direct contact op 

Bellen
Mailen
Contactformulier